ADE

ADE OY

Harvoilla on yhtä laajaa kokemusta erilaisten tuotteiden ja palveluiden esittelystä, kuin ADE:n animaattoreilla. Sadat asiakkaamme arvostavat ja luottavat animaattoreidemme ammattitaitoon parhaan ratkaisun löytämiseksi viestin esittämisessä.

ADE:n graafiset tuotannot ovat aina kauniita, informatiivisia ja selkeitä. Graafiset palvelumme koostuvat visualisoinneista, tuotekuvista ja animaatioista. ADE:ssa yhdistyvät graafinen lahjakkuus ja vahva tekninen osaaminen. Tämä mahdollistaa meille poiketen monista graaafisen alan yrityksistä asiakaskohtaisten graafisten aineistojen valmistusprosessien automatisoinnin ja täten merkittäviä kulusäästöjä asiakkaiden myynti- ja markkinointiaineistojen tuotantoon.

Animaatio toteutetaan 3D- mallien ja kuva-aineistojen pohjalta. Aluksi luodaan animaatioympäristö ja vedoskuvat. Näiden hyväksynnän jälkeen tehdään vedos animaatiosta. Usein tätä muokataan vielä muutaman oikovedoskierroksen verran. Lopuksi vielä tarkastetaan, tarvitaanko animaatioon kertoja, otsikkotekstejä tai muuta informatiivista sisältöä.

ADE:n asiakaslähtöinen toimitusprosessi takaa laadukkaan ja toimivan kokonaisuuden asiakkaan tarpeisiin.

Animations for effective messages

LUOTTAMUS

150

Animaatiota vuodessa

ASIANTUNTIJUUS

12

Ammattilaista käytettävissäsi

KOKEMUS

2000

Animaatiota jo vuodesta 2000 lähtien

Laatu

10 +

Tehokas projektinhallintamme ja laatujärjestelmämme takaavat toimivan projektin ja onnistuneen tuloksen

=

ONNIStunut asiakaskohtainen animaatio

Asiakkaiden suosittelut

Peikko group

“Animaatiot ovat profiloineet meidät ihan eri kategoriaan kilpailijoistamme. Olemme saaneet erityisen myönteistä palautetta messuilta, joihin olemme osallistuneet Suomessa, Saksassa, Sveitsissä ja Hollannissa”

Topi Paananen

Högfors gst

”ADE:n 3D-palvelut ovat tehostaneet myyntiprosessiamme merkittävästi. Animaatioita ja AR/VR toteutuksia on käytetty monipuolisesti meillä ja yhteistyökumppaneillamme markkinointi ja koulutuskäytössä.”


Jussi Sjöström

Treston

”Toteuttamamme animaatiot ADE:n kanssa ovat olleet erittäin onnistuneita ja työskentely on ollut sujuvaa. Tuoteominaisuuksien ja variaatioiden esittely on helpottunut merkittävästi 3D-palveluiden myötä.”

Minna Lyyra

Prima power

“ADE:n kanssa työskentely oli poikkeuksellisen helppoa, joustavaa ja nopeaa. Messuilla animaatiot ovat saaneet loistavaa palautetta asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta. ADE on erittäin hyvä valinta 3D-palvelukumppaniksi, suosittelemme lämpimästi!”

Piia Pajuvirta

Yhteydenottolomake

Yhteydenottoni koskee: